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Du Mardi Soir au Samedi

Pour le Déjeuner de 12h à 12h45

Pour le Dîner de 19h30 à 20h45


Le restaurant sera exceptionnellement fermé
Mardi 2 Décembre 2025
Midi & Soir


Le restaurant sera fermé pour congé du 22 au 31 décembre midi. Réouverture le 31 décembre au soir pour le réveillon.
Vous pourrez néanmoins récupérer vos commandes de Noël à emporter les 24 & 25 décembre et venir commander vos bons cadeaux du lundi 22 décembre au jeudi 25 décembre.

Restaurant Skab
7 Rue de la République,
30000 Nîmes

Open From Tuesday Evening to Saturday
Lunch : 12h00 to 12h45
Dinner : 19h30 to 20h45
 

04 66 21 94 30

Gâtez vos proches avec les coffrets et chèques cadeaux SKAB
Labels Skab Nîmes

A LA CARTE

Our Starters

  • The Mediterranean Prawns
    Roasted prawns from Grau du Roi, Jerusalem artichoke royale enhanced with mustard from Nîm’grain, tender root vegetables, tartlet filled with prawn tartare.
    54 €
  • The Scallop
    Lightly seared scallops, cauliflower cream refreshed with Reinette apples from Le Vigan. Apple segment poached then roasted. Scallop beard blanquette enhanced with Pépine cider.
    58 €
  • The Butternut
    Locally grown butternut squash slowly roasted, black trumpet mushrooms sautéed and in a creamy purée, warm shavings of Colonnata lard, Cévennes sweet onion cannelloni wrapped in spinach greens.
    44 €

Main Courses

  • The Mediterranean Seabass in two ways
    Steamed and grilled. Shellfish ragout bound with carrot and enhanced with ginger and coriander. Carrot and coriander barbajuan.
    62 €
  • The Monkfish
    Medallion of monkfish slowly sautéed. Half-moon of tender pumpkin, Swiss chard ravioli. Velvet sauce with Swiss chard greens.
    58 €
  • The Baeza Brothers’ Chicken in Two Ways
    Low-temperature cooked breast and confit leg. Traditional poultry quenelle. Crispy tube filled with creamy porcini mushrooms enhanced with chervil. Roasted chicken jus.
    58 €
  • The Venison
    Venison tournedos cut from the fillet, lightly roasted. Quince as cake and chutney. Parsnip cream patty. Hunter’s sauce with pieces of Grenoble walnuts.
    65 €

Our desserts

  • Mr. Comte’s Chocolate
    Mr. Comte’s Chocolate: “Hacienda Eléonore” chocolate from Monsieur Comte, Sacher biscuit with milk and dark chocolate cream, crispy ivory shortbread, cocoa sorbet.
    28 €
  • Signature SKAB Vanilla soufflé
    Signature “Skab” soufflé return from Madagascar, soft vanilla biscuit in the spirit of a club sandwich, cream with olive oil from Jean Jean. Vanilla sorbet.
    28 €
  • The Exotic
    Passion fruit and coconut rolls, pineapple poached in a light syrup, ravioli filled with banana compote, mango pieces, passion banana sorbet.
    28 €
  • Cheese Platter
    From Monsieur Vergne and goat cheese from Mr Rio .
    28 €